Általános szerződési feltételek

A webáruház üzemeltetője:

FIX-KON-TAX Bt
2051 Biatorbágy Juhász Gyula út 17/2
Adószáma: 21530382-2-13
Cégjegyzékszáma: 13-06-063120

A vásárlás menete:

A webáruházban a vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A termék vagy termékek kosárba helyezését követően, a megrendeléshez kattinson a jobb felül a kosár ikonra. A betöltödő oldalon megtekintheti kosarának tartalmát, szükség módosíthatja azt. Miután megbizonyosodott arról, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termékek vannak a kosarában kérem kattinson alul a “Tovább a pénztárhoz” gombra. Kérjük töltse ki pontosan a számlázási adatok mezőket. Kérem ellenőrizze az adatok helyességét, mert a rosszul megadott adatok miatt nem teljesült vagy hibásan teljesült megrendelésekért webáruházunk nem tud felelősséget vállalni. A megrendelés adatainak kitöltése során van lehetősége a számlázási címtől eltérő szállítási cím megadására. A szállítási címet a megrendelés elküldését követően nem tudjuk módosítani.
Üzleti vásárlóként történő megrendelés esetén kérem pipálja be az “Üzleti vásárló” mezőt, majd adja a vásárló cég nevét és adószámát is.

Fizetés:

A megrendelt termékeket Önnek lehetősége van a megrendelési folyamat során bankkártyával kiegyenlíteni vagy, amennyiben az utánvétel opciót választja a kiszállításkor, a csomagautomatából történő átvételkor kifizetni.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A csomagautomatából történő átvétel esetén a FOXPOST automatáknál lehetősége van a kártyával fizetni.
A webáruházban történő vásárlás szabályairól a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben talál további tájékoztatást.

Scroll to top
%d bloggers like this: